Terug

Er zijn geen extra afbeeldingen gevonden

Onder t heiligend kruis

Prijs: €19.95

Auteur:
ISBN nummer: 9789087182212
Conditie:nieuw
Uitvoering: hardcover
Aantal blz.: 384
Uitgeverij:De BanierBestellen:

Aantal:


Omschrijving:

Velen kennen het gedicht 'Eens was ik een vreemd'ling' van de Schotse prediker ds. Robert Murray McCheyne. Ook zijn nagelaten preken en meditaties hebben in ons land grote bekendheid gekregen. McCheyne toonde gedurende zijn leven een grote bewogenheid met het zielenheil van zijn medemens. Op indringende wijze smeekte hij hen: Laat u met God verzoenen!

Uit zijn werken is een selectie gemaakt voor dit dagboek. Zijn boodschap is steeds: Alleen onder 't heiligend kruis kan een pelgrim een veilige reis maken naar het Vaderlijk Huis.


Robert Murray McCheyne (1813-1843), de predikant uit het Schotse Dundee, werd al op zeer jonge leeftijd door de Heere Thuisgehaald. Zijn prediking kenmerkte zich door grote bewogenehid met het zielenheil van zijn medemensen. Op indringende wijze smeekte hij hen: Laat u met God verzoenen! Van hem zijn veel preken en meditaties bewaard gebleven. Daaruit is een selectie gemaakt voor dit dagboek. Zijn boodschap is steeds: Alleen onder 't heiligend kruis kan een pelgrim een veilige reis maken maar het Vaderlijk Huis.  

Boekhandel Hazeleger

Lunterseweg 37
6718WC Ede
(+31) 0318615639
info@boekhandelhazeleger.nl
Contactgegevens

Wonderlijke wegen

van 19,90 euro
voor 14.90 euro
Unieke Aanbieding!