Terug

Er zijn geen extra afbeeldingen gevonden

De wonderen des Allerhoogsten

Prijs: €34.95

Auteur:
ISBN nummer: 9789057414770
Conditie:nieuw
Uitvoering: hardcover
Aantal blz.: 568
Uitgeverij:De SchatkamerBestellen:

Aantal:


Omschrijving:

De wonderen des Allerhoogsten. Wij lezen in Psalm 78 vers 4:

‘Wij zullen het niet verbergen voor hun kinderen, voor het navolgende geslacht, vertellende de loffelijkheden des HEEREN, en Zijn sterkheid en Zijn wonderen, die Hij gedaan heeft’.

De inhoud van deze tekst kunnen we terug vinden in dit bekende boek van ds. Abr. van de Velde, ‘De wonderen des Allerhoogsten’. Op het noodgeschrei van ons voorgeslacht heeft de Heere wonderen willen verrichten in ons land. De Heere had een nauw oog op ons. Die wonderen zijn terug te vinden in dit boek.
In de ‘pauze’ van de 80-jarige oorlog vond de Dordtse Synode plaats. Zo werd Nederland ofwel de Republiek een calvinistische of gereformeerde natie. 

We zijn nu vier eeuwen verder. Dan mogen we ons wel afvragen waar onze erkentelijkheid en dankbaarheid aan onze Schepper gebleven is. Als land en volk en kerk zinken we weg in de zonden. 

Het was ds. Abr. van de Velde niet te doen om met deze uitgave in mensen te eindigen, maar om de nadruk te leggen op het wonderlijke, vrije en soevereine werk des Heeren wat Hij, door alle zonden van ’s mensenzijde heen, heeft willen verheerlijken, want:

Wie op Hem vertrouwt, op Hem alleen,
Ziet zich omringt met Zijn weldadigheên.

Boekhandel Hazeleger

Lunterseweg 37
6718WC Ede
(+31) 0318615639
info@boekhandelhazeleger.nl
Contactgegevens

Ga heen in deze uw kracht

van 16,50 euro
voor 10,00 euro
Unieke Aanbieding!

Uit de Bron - SET 5 delen

van 99,00 euro
voor 69,90 euro
Unieke Aanbieding!