Terug

Er zijn geen extra afbeeldingen gevonden

De Alpha en de Omega

Prijs: €19.95

Auteur:
ISBN nummer: 9789491586590
Conditie:nieuw
Uitvoering: hardcover
Aantal blz.: 631
Uitgeverij:Om Sions WilBestellen:

Aantal:


Omschrijving:

Menigeen kent ds. E. van Meer nog wel, al zal hij onder onze jongeren niet meer zo bekend zijn. Ds. E. van Meer kwam tijdens zijn predikantschap in HervormdUtrecht tot bekering. Vanaf die tijd bracht hij een schriftuurlijk-bevindelijke prediking.

 

Voor de inhoud van de boeken van ds. Van Meer was brede waardering in zowel de Gereformeerde Gemeenten, in de Christelijke Gereformeerde Kerken, als ook in zijn eigen kring van de Hervormd Gereformeerden. In dit boek komt de pastor ds. van Meer bovendrijven. Hij behandelt het gehele Bijbelboek Openbaring vers voor vers. Zelf schrijft hij hierover dat hij 'een eenvoudige uitlegging met toepassing wil geven tot profijt van het praktische geloofsleven'.

Ds. E. van Meer schreef nog in de oude spelling. Dit is in deze uitgave omgezet naar de hedendaagse Nederlandse spelling zonder dat de voor Ds. E. van Meer zo herkenbare stijl verloren is gegaan.

Voor degene die een eenvoudige maar pastorale uitleg van het bijbelboek Openbaring zoekt, is dit boek een echte aanrader.

Boekhandel Hazeleger

Lunterseweg 37
6718WC Ede
(+31) 0318615639
info@boekhandelhazeleger.nl
Contactgegevens

Matthew Henry 2 delig

van 199,00 euro
voor 149.00 euro
Unieke Aanbieding!

Ga heen in deze uw kracht

van 16,50 euro
voor 10,00 euro
Unieke Aanbieding!